Psykologkontakt

Boka videosamtal online:

Om mig:

Jag heter Andreas Åslund och är legitimerad psykolog och mindfulnessinstruktör. Jag arbetar oftast med  ACT som grund och kompletterar med metoder hämtade från buddhistisk, existentiell och transpersonell psykologi. Jag har en lång egen erfarenhet av meditation och självutforskande inom traditioner som Vipassana, Zen och Advaita. Min främsta andliga inspiration hämtar jag från lärare som Adyashanti, Ramana Maharshi, Papaji och Ganga Mira.

På min fritid gillar jag att umgås med mina barn och mina nära, att meditera, vara ute i naturen, vinterbada, läsa och träna.

Psykologsamtal online:

Jag erbjuder rådgivningssamtal över skype kring existentiella frågor, andlig och personlig utveckling, kundaliniprocesser, andliga kriser (spiritual emergence), utmanande psykedeliska erfarenheter, HPPD, och andra frågeställningar som rör områden i gränslandet mellan andlighet, meditation och psykologi. Beroende på vad du har för frågor träffas en eller ett antal gånger, det bestämmer vi tillsammans.

Kostnad: Jag erbjuder ett första kostnadsfritt bedömningssamtal.

Om vi sedan tillsammans bestämmer oss för att fortsätta är priset 800 kronor för en timmes konsultation.

Kontakta mig här för mer information eller bokning

Skriv här nedanför om du är intresserad av att boka ett psykologsamtal. Skriv kort om dina utmaningar och vad du vill prata om. Du kan också ge förslag på tider som skulle passa för dig, så återkommer jag med ett förslag på en tid. Denna intresseanmälan är inte bindande.

Intresseanmälan:

 

Villkor för Videoterapi

  • Du ansvarar själva för hur du använder vägledningen och råden du får av Psykologen.
  • Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 60 min. Du är själv ansvarig för att kontakta psykologen på Skype i tid för att kunna nyttja hela sessionen.
  • Onlineterapi är inte lämpligt om du har allvarliga psykiska problem som; allvarliga självmordstankar, omfattande självskadebeteende, eller psykos.
  • Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

Så går det till

  • Jag brukar ofta inleda sessionen med att vi sitter några minuter i tystnad. Sedan stämmer jag av vad du kommer med för frågeställningar till sessionen. I själva sessionen varvar vi sedan, dialog, teori, inkänning och ibland övningar tillsammans. Jag tror på att vi tillsammans (men mest mitt ansvar) skapar ett rum, som är öppet, tillåtande och nyfiket. Mellan sessionerna kommer vi ofta överens om att du själv tränar på vad vi pratat om, för att göra processen mer effektiv.

Bokningar och avbokningar

  • Bokning och avbokning av en session  via mejl: andreas@uppvaknandetspsykologi.se. Du kan också avboka på telefon: 073-7359209.
  • För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras tiden.
  • Om jag är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka.

Betalning för onlineterapi

  • Terapi, stödsamtal och psykologisk rådgivning online betalas i förväg via Swish senast dagen innan session.
Dela den här artikeln